Zsoltné – High Care Kozmetika
(Kazincbarcika)

Zsoltné – High Care Kozmetika
(Kazincbarcika)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Már hosszú évek óta szenvedek a narancsbőr által okozott kellemetlen tünetekkel, több alkalommal is eredménytelen kísérletet tettem ennek megszüntetésére. Igyekeztem sok folyadékot inni, rendszeresen mozogtam, sportoltam, kipróbáltam többféle krémet, viszont sajnálatos módon mindezek nem hozták meg a várt eredményt.

Nagy örömömre szolgált, mikor rátaláltam a High Care által meghirdetett „Jó alak, jó egészség 2019” elnevezésű nyereményjátékra, melyre be is nyújtottam pályázatomat. Külön öröm volt, mikor meg is nyertem a kazincbarcikai stúdióba a 8-10 alkalomra szóló ingyenes kezelés sorozatot.

Kissé izgatottam, viszont várakozással telve kerestem fel a Stúdiót az előzetes egyeztetést követően.

A Stúdióban Primó Edina fogadott, kinek személyében egy nagyon kedves, aranyos és nagy szakértelemmel rendelkező hölgyet ismerhettem meg. Kezelésem első lépéseként számítógépes állapotfelmérést készített, mely alapján meghatározásra került a személyre szabott testkezelő kúrám, mely összesen 10 alkalmat foglalt magába.

Életemben először kipróbálhattam a Vacustyler-t, melyről a Stúdióban hallottam először. A kezelés során semmilyen kellemetlen élményt nem tapasztaltam. Az első kezelés után érezhetően simább és puhább lett a bőröm.

A kezelések során több kombinált kezelésben volt részem, alkalmanként két- három kezelést kombinált össze Edina, a hatékonyság érdekében. Több alkalommal próbálhattam ki a Vacustyler-t, valamint lúgosító, méregtelenítő oxigénterápiás kezelésben részesültem, mely során szintén nem éreztem semmilyen kellemetlen érzést. Az oxigénterápiás kezelés után ultrahangkezelés következett kollagénes zselével, majd a kezelésem részeként Slide- Styler csúszóhullám- masszázsban részesültem. Ez az egyik legkellemesebb kezelés egyike volt, mintha egy kellemes masszázsban részesültem volna, melyet egy hatalmas csizma segítségével érezhettem. Talán az egyik legnagyobb félelmem a köpölyözés volt, melyre az kezelés sorozatom részeként több alkalommal is sor került. Viszont Edina szakértelmének köszönhetően ebben a kezelésben is kellemesen csalódtam, hiszen semmilyen fájdalmas érzést nem tapasztaltam. Egy kicsi húzó érzést éreztem a köpölyözés során, a kezelés után jól láthatóan simává és feszessé vált a bőröm. Kezeléssorozatom folyamán több alkalommal részesültem salaktalanító, zsírégető testtekercselésben, amely előtt egy speciális krémet vitt fel Edina a bőrömre, valamint ezt a krémet még kombinálta C- vitaminnal is a hatékonyság érdekében. Ez a kezelés egy órás időtartamú volt, mely alatt kellemesen relaxálhattam.

Kezeléseim során megismerhettem a kazincbarcikai High Care Stúdió vezetőjét Begov- Papp Zsuzsát, akinek személyében szintén egy segítőkész, barátságos hölgyet ismertem meg.

Edina javaslatára elkezdtem fogyasztani a Styler teát, mely egy kellemes ízű méregtelenítő és zsírégető tea. Kipróbálhattam a Simply red-et is, mely egy zsírégető, alakformáló spray. Hatására a bőröm kipirult, viszont egyáltalán nem okozott kellemetlen érzést a használat során.

Összesen 10 alkalommal vehettem részt a kombinált testkezelő kúrán, melynek során bőröm feszesebbé vált, narancsbőröm egyáltalán nem volt már olyan mértékű, mint a kezelés megkezdése előtt.

A kezeléseket még szimpatikusabbá tette, hogy a ezek kezelések személyemre lettek szabva, az összeállított kezelési terv hatékony volt számomra.

A kazincbarcikai High Care Stúdió egy nagyon kellemes, nyugodt és barátságos környezet, melybe mindig öröm járni.

A kezeléseimet végző Primó Edina végtelenül kedves, szakmailag maximálisan hozzáértő hölgy.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a nyereményjátéknak, illetve a játék által biztosított kezeléssorozatnak.

B.Zsoltné

ANAMNÉZIS

Állapotfelmérést követően:

A vendég bőre: gyenge kötőszövetű, értágulatos
Cellulit stádiuma: 3-as, a combok és fenék területén, hason 2-es cellulit.

A kúrát a a nyirokáramlás serkentésével kezdtük, melyhez a Vacustyler váltakozó vákuumterápiát kombináltam a Slide Styler csúszóhullám-masszázs kezeléssel, majd következett az SPM vákuummasszázs  a combokon és fenéken ultrahanggal és dermionológiával, és az utolsó 4 alkalommal a Body Wrapping aromaterápiás testtekercselést is alkalmaztam a kerületcsökkentéshez. Heti kétszer találkoztunk Krisztinával, végig jó partner volt a kezelésekhez, folyadékbevitelre is nagyon odafigyelt a hatékonyság érdekében, otthoni ápolóként a Simple Redet is megfelelően alkalmazta és fogyasztotta rendszeresen a Styler teát is.

A kezelések befejeztével bőre simább, feszesebb lett, látványosan csökkent a cellulitja, combja 1,5 cm-rel  lett karcsúbb, feneke szépen kerekedett, emelkedett.

A kúra során, sajnos az első két zsírpárnakezelést követően kimaradt majdnem két hét – Krisztináéknál történt sajnálatos családi ok miatt –  de igyekeztünk az utolsó alkalmak során behozni az elmaradást.