Szilvia – High Care Stúdió
(Sárospatak)

Szilvia – High Care Stúdió
(Sárospatak)

VENDÉG VÉLEMÉNY

„Először szkeptikus voltam sajnos, a kezelések hatékonyságát illetően, mivel sosem volt még ilyenben részem és nem tudtam mire számíthatok. Ez azonban az első pár kezelés után megdőlni látszott, hiszen már akkor tapasztaltam jelentős változást. Az idő múlásával ez csak megerősödött bennem, hiszen folyamatosan láttam a javulást, bőrömön, testemen és az egész közérzetemen. A képek úgy gondolom magukért beszélnek… A változás szemmel látható és érzékelhető. Nagyon boldog vagyok, hogy részt vehettem ezeken a kezeléseken, egy nagyszerű csapat vett körül, ahol mindig jó hangulatban történtek a kezelések. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel és mindenki látja rajtam a változást, nem kell félnem már a bikini szezon közeledtétől. Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vendég leszek. J„

M.Szilvia

ANAMNÉZIS

„Jó alak jó egészség” játékunkban kisorsoltunk egy kedves vendégünket, aki szeretett volna megszabadulni néhány kilótól és cellulit problémájától. A kezelést számítógépes anamnézissel kezdtük, felmértük a probléma „súlyosságát”. Össze állítottunk egy számára kedvező kezelési sort. Előtte és utána fotókat készítettünk. A szembetűnő eredményt mindenki számára megosztjuk most.

A kezeléseket 3 oxigénion terápiával  indítottuk, ami lúgosít, feszesít, normalizálja a sav-bázis egyensúlyt, méregtelenít. A kezelési sor továbbá tartalmazott:

  • 6 alkalom slide stlyert, ami egy csúszóhullám masszázs, ellazít, méregtelenít,  megtisztítja a nyirokutakat, javítja a  nyirokkeringést, feszesíti a bőrt.
  • 2 alkalom vacu stylert, negatív nyomáson alapuló vér és nyirokkeringést fokozó készülék. Egyik leghatásosabb módszer a narancsbőrre, pókháló erekre és meggyorsítja a fogyást.
  • 6 alkalom body wrapping/ speciális test tekercselést, amely egy aromaterápiás algás-fahéjas krémmel történő kezelés, melyet egy speciális légáteresztő fóliával végzünk, ezek együttese biztosítja  a kerületcsökkenést.
  • 4 alkalom teljes vákuumot, a köpölyözéssel és vákuummal végzett masszázs a leghatásosabb alakformálás, hasra, hátra, lovaglónadrágra és striára.