Margó – High Care Stúdió
(Berettyóujfalu)

Margó – High Care Stúdió
(Berettyóujfalu)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Szia Kata!

Köszönöm szépen Neked és a cégnek ezt a kedves lehetőséget! Az elmúlt egy év alatt 10 kg súlyfelesleget gyűjtöttem magamra. A ruhatáram 1 mérettel nagyobb ruhákra kellett újítanom. Egyre jobban foglalkoztatott a fogyókúra lehetősége. A Kozmetikusom közösségi oldalán rábukkantam a hirdetésre, mely felhívást hirdetett a fogyni vágyók részére. Az elmúlt években pozitív tapasztalatot szereztem a High Care termékeket, kezeléseket illetően. Szégyenkezve ugyan, de két fürdőruhás fotóval jelentkeztem a felhívásra.

Nagyon boldog voltam, hogy én lehettem a kiválasztott az ingyenes kezelésre. Már az első két alkalom után tapasztaltam az anyagcserém normalizálódását. Kozmetikusom nagyon kellemes légkörben fogadott. A kezelések ideje alatt beszélgettünk az egészséges táplálkozásról, a testmozgás fontosságáról. A 3.4. kezelés után kezdtem észre venni, hogy ruháim bővebben lettek, a kúra végére konfekció méretem L-esről, M-esre csökkent.

Környezetemben egyre több pozitív visszajelzést kaptam, fogyásomat érintően! És valóban, a kúra végére testsúlyom közel 4 kg-al csökkent és 4-7 centiméteres derék, csípő körfogat csökkenést mértünk! Az eredmény látványos! Ez a siker erőt és kitartást nyújt számomra a diéta, a testmozgás és nem utolsó sorban a kezelések ismétlésére. Nagyon szépen köszönöm Szilágyi Kata kozmetikusom munkáját és a lehetőséget a High Care kozmetikai cégnek!

G. Margó

ANAMNÉZIS

58 éves törzsvendégem az elmúlt évben 10 kg-ot hízott arányosan, has, csípő, comb tájékon.

Úgy érzékelte, hogy szervezete megköti a vizet, széklete rendszertelen volt. Teltsége, puffadtsága diszkomfort érzést váltott ki. A zsírsejtek felfújódása jól látható narancsbőrt hozott létre, combjain, lábszárain kapilláris értágulatok jelentek meg. Borzasztó volt, hogy ruháit kihízta, nem tudta viselni.  Első alkalommal elvégeztem az állapotfelmérést és ennek tükrében megbeszéltük a kúra tartalmát.

Már két alkalom után érezhető volt az anyagcsere felgyorsulása. Javult a közérzete. Először a combjaim tapasztaltuk a kerületcsökkenést, aztán a derék lett karcsúbb, majd végül a has környékén is láthatóvá vált az eredmény. Mind a vendégem, mind pedig jómagam elégedetten zártuk a kúrát.