Lászlóné – High Care Kozmetika
(Hévíz)

Lászlóné – High Care Kozmetika
(Hévíz)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Hihetetlen eredmény!!!

Egy igazi nő, nő marad bármennyire elszállnak fölötte az évek. A kor előrehaladtával sem nyugszik bele az öregség első jeleibe és igyekszik kitolni ennek az időszaknak az eljöttét.Sajnos még az egészséges életmód, a mozgás, vitamindús táplálkozás, nyugodt mindennapok sem zárják ki a test öregedési folyamatát.

Ezért is jelentett számomra hatalmas örömet ez a nyeremény!

A hévizi Beauty Stúdió vezetőjének kezei alatt a kezdeti idegességem hamar elmúlott, mivel ilyen fogadtatásra, szakszerű nagyon hozzáértő felmérésre, nyugodt, higiénikus, esztétikus környezetre , nem számítottam.

Megbeszéltük a testem állapotát, valamint, hogy mit lehet tenni a petyhüdt has és az öregedő bőr megfiatalításáért.  Krisztina hozzáértése lenyűgözött, egy percig sem kételkedtem az eredményben, bár csodát nem várhattam.

Nem csalódtam, bőrömön szemmel látható volt a változás, visszanyertem önbizalmam, és nyertem egy olyan helyet, ahova biztos, hogy rendszeresen járni fogok. Köszönet érte Krisztina és a High Care cég kínálta lehetőségnek!

V. Lászlóné

ANAMNÉZIS

Nyertes vendég neve: V. Lászlóné

Kezelés mennyisége: 8 alkalom

Kezelések gyakorisága: heti 2- 3 alkalom

Vendég elvárása a kezeléstől: pár kiló mínusz, legfőképp a has térfogatának csökkentése, bőr állapotának feszesitése

Kezelés fajtái:

  • Multitalent pakolás 2 alkalom
  • Body Wrapping- testtekercselés 2 alkalom
  • SPM vákuumos nyirokmasszázs 3 alkalom
  • Slide Styler mechanikus hullámmasszázs 8 alkalom
  • Dermionológia – Oxigénterápia 3 alkalom

Kezelések előtti állapot:

Vendégem bőre, a klimax állapotának beálltát követően jelentősen megváltozott. A kötőszövet meggyengült.  A has körfogata megnőtt. Az emésztés lelassult, nem rendszeres.

Otthoni kiegészítő ápolás: Collamin folyadék, Styler tea, Styler krém, étrend megváltoztatása, napi szinten mozgás, 2-3 liter folyadék

Kezelés utáni állapot:

Vendégemmel a kezeléseket 4 hét alatt sikerült befejeznünk. Minden kérésemet betartva (étrend, sport, folyadék) 3 kg súlycsökkenést értünk el. A has laposabb, állapota jelentősen feszesebb, egyenletesebb lett. Kerülete csökkent. A bőr puhább, hidratáltabb. Az anyagcsere rendszeresebb lett.