Judit – High Care Stúdió
(Szentendre)

Judit – High Care Stúdió
(Szentendre)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Nagyon örültem, hogy részt vehettem a High Care testkezelés kúrán. Már évek óta ismerem a kezeléseiket és rendszeresen igénybe veszem arc és testkezeléseiket. Kedvencem a nyirokmasszázs és az oxygénzsák kezelés, nagyon jól tudok pihenni a kezelések alatt. Kozmetikai termékeiket is rendszeresen használom. Most Styler krémet használtam a kezelés alatt.

Elégedett vagyok a kezelések eredményével, ezért járok rendszeresen a szentendrei High Care kozmetikába. Köszönöm még egyszer a lehetőséget.

K.Judit

ANAMNÉZIS

A vendég cellulit problémával jelentkezett.   Életkora 60 év. Súlya 55 kg. Testzsir  25.  Kötőszövete gyenge. Súlyfeleslege minimális 1-2 kg. Nem szeretne fogyni, inkább feszesiteni  és jól  érezni magát a „bőrében”. Nem dohányzó, naponta minimum 1,5 liter folyadékot megissza, táplálkozása vegyes étrend. Gyógyszert nem szed. Mozgása:  intenzív séta heti 1x. Egyébként havi egyszer-kétszer igénybe vesz testkezelést. Kezelési kúrát időhiány miatt ritkán.

Most egy 8 alkalmas, heti 2x kezelést végeztünk a „Jó alak, jó egészség játék” keretében.

Az alábbi személyre szabott kúrát állítottam össze: Slide 2 alkalom, Vacustyler 2 alkalom, SPM vacuummasszázs 3 alkalom,  Derminológia 4 alkalom,  Body Wrapping 2 alkalom.
Az első 5 alkalommal 2 kezelést kombináltam, majd az utolsó 3 alkalommal pedig Oxigénzsákba feküdt a vendég (Dermionológia).

Az eredménnyel elégedettek voltunk.