Ildikó – High Care Center
(Békéscsaba)

Ildikó – High Care Center
(Békéscsaba)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Mivel irodában dolgozom, ülő munkát végzek, így nálam főleg a has és a comb a kritikus terület. Az Oxigénterápia, a tekercselés és hullámmasszázsnak köszönhetően javult a bőröm állapota, a kezelések pihentettek, felfrissítettek, és nem utolsó sorban karcsúsítottak. A bőröm már az első kezelés után feszesebb lett, illetve a seprűereim is szépen halványodtak.

A kúra alatt használtam a combomra és a hasamra a Simply Red zsírbontó spray-t, és az éhségcsökkentő Styler teát is, ami segítette az alakformálásomat. Tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel, mivel a külsőleg mérhető eredményen felül a közérzetem is sokat javult, sokkal energikusabb lettem. A szakértő kozmetikusok által, professzionális termékekkel és gépekkel végzett kezelések során teljesen megfiatalodtam.

Köszönöm ezt a fantasztikus nyereményt, a későbbiekben is igénybe veszem a kezeléseket, illetve örömmel ajánlom majd az ismerőseimnek is.

ANAMNÉZIS

A kezelések előtt számítógépes állapotfelmérést végeztünk, melynek alapján nyertesünknek egy tíz alkalmas kúrát állítottunk össze. A kombináció Oxigén terápiából, Body Wrappingből, Slide Styler- Hullámmasszázsból, Vacustylerből valamint Vákuummaszázsból állt. A kezelések célja a méregtelenítés, a nyirokrendszer működésének beindítása, a helyi zsírpárnák kezelése, kerületcsökkentése, és a kötőszövet feszesítése.

A kúra alatt javasoltuk otthoni ápolónak a Simply Redet és a Styler teát, hogy segítse az alakformálást.

A kúra végén – a fotókon is látható -, hogy  Ildikónak vékonyabb lett a combja csípője. Centiméterekben mérhető eredményt sikerült elérnünk, vendégünk egy konfekció mérettel karcsúbb lett!