Anikó – High Care Kozmetika
(Bp. XX. kerület)

Anikó – High Care Kozmetika
(Bp. XX. kerület)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Az elmúlt hetekben több kezelést és High Care terméket kipróbáltam és mindegyiket nagyon kedveltem. A kezelések alatt a szépülés mellett feltöltődtem és kipihentebb lettem, a krémek kellemes illatát, pedig még otthon is sokáig éreztem.

Nyertesként tartottam attól, hogy „gyengébb szolgáltatást” kapok, de Stella ugyanazzal a maximalizmussal és figyelemmel foglalkozott velem, mint a többi vendégével. Sok éves tapasztalata alapján már az első perctől tudta, milyen kezelésre lesz szükségem, mi az, amivel a legtöbb kihozható a bőröm állapotából. Bár a végeredmény még nem tökéletes, én mégis elégedett vagyok az elért eredménnyel. Kiindulási állapotomhoz képest a bőröm feszesebb és tömörebb lett.  Köszönöm a lehetőséget a High Care csapatának és külön köszönet Stellának a munkájáért!

Gy. Anikó

ANAMNÉZIS

A vendég NAGYON laza kötőszövettel rendelkezik és nagy hízáson,fogyáson van túl. Fölösleges kilókkal nem rendelkezik, de cellulittal annál inkább. Némi visszér probléma is nehezítette dolgunkat, de a kevés kezelés ellenére is szép eredményt értünk el.

Alkalmaztam Dermionolodiát, Body Wrapping aromaterápiás testtekercselést, és óvatosan alkalmaztam az SPM vákuummasszázst.